Рішення виконавчого комітету 26.01.2017

Рішення виконавчого комітету 26.01.2017

Порядок денний виконавчого комітету

26 січня 2017 року.

1.План роботи виконавчого комітету Новоушицької селищної ради на І квартал 2017 року .

2. Про затвердження Програми організації громадських робіт на 2017 рік.

3.Про міри по запобіганню від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.

4. Про проведення громадських слухань.

5. Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для порушників та переліку об’єктів для відбування порушниками громадських робіт на території Новоушицької селищної об’єднаної громади в 2017 році.

6.Про стан роботи виконавчого комітету селищної ради із зверненнями громадян за 2016 рік.

7. Про стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

8.Про розміщення (встановлення) тимчасової споруди.

9.Про застосування тарифів на послуги водопостачання.

10.Про погодження дозволу на зняття дерев в смт. Нова Ушиця.

11.Про розгляд повідомлень про встановлення недостовірностей за результатами здійснення перевірки достовірності відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру

12.Про створення та затвердження комісії з питань здійснення на території сіл Каскада, Філянівка, Шебутинці, Березівка, Браїлівка, Іванівка, Цівківці, Загоряни, Бучая, Маціорськ, Нова Гута, Рудківці, Вільховець, Гута-Глібівська, Джуржівка, Миржіївка, Новий Глібів, Слобода, Глібів, Виселок, Жабинці, Заміхів, Івашківці, Глибочок, Капустяни, Шелестяни, Косиківці, Глибівка, Мала Щурка, Куражин, Куча, Балабанівка, Щербівці,Мала Стружка, Антонівка, Кружківці, Тимків, Хворосна, Отроків,Песець, Заборознівці, Пилипківці, Іванківці, Соколівка, Хребтіїв, Пилипи-Хребтіївські, Любомирівка, Слобідка, Стара Гута, Ставчани, Струга, селища Загродське та смт Нова Ушиця, які входять до складу Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.

13.Про затвердження графіків відпусток на 2017 рік.

14.Про вирішення заяв.

15.Про направлення громадян на отримання соціальних послуг в Новоушицькому територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

16.Про присвоєння адреси.

17.Про перелік та характер розпоряджень.

Рішення виконкому

Дата прийняття
26 січня 2017
Дата публікації
26 січня 2017
Детальніше