Відбулося пленарне засідання 59 сесії Новоушицької селищної ради

Сьогодні відбулося пленарне засідання 59 сесії Новоушицької селищної ради. Депутати розглянули та ухвалили рішення з 27-ми питань.

Рішенням депутатів внесено зміни до програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ на 2024 рік. Передбачено виділення з місцевого бюджету понад 2 млн грн для допомоги захисникам. Наразі виділено 600 тис. грн за запитами трьох військових частин, закуплено планшети і зарядні станції.

Затверджено План оптимізації мережі закладів освіти Новоушицької селищної ради відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України.

Депутати ухвалили рішення внести зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг”; програми економічного та соціального розвитку; стратегії розвитку громади; програми будівництва, ремонту та утримання комунальних доріг; бюджету громади на 2024 рік.

Ухвалено ряд рішень з комунальних та земельних питань.

З переліком питань, результатами голосування, ухваленими рішеннями можна ознайомитися на сайті селищної ради у розділі «Рішення ради».

Поділитися:
Вчора відбулася пряма телефонна лінія
08.05.2024 14:44
Вчора селищний голова Анатолій Олійник відповідав на телефонні дзвінки жителів громади. Впродовж години мешканці Нової Ушиці, Філянівки, Каскади, Косиковець, Пижівки та Івашковець спілкувалися з…
8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
08.05.2024 13:57
Сьогодні з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років відбулося покладання квітів до Меморіального комплексу загиблих воїнів часів Другої світової війни. …
Благодійний концерт у Зелених Курилівцях
07.05.2024 15:54
Вчора у с. Зелені Курилівці відбувся благодійний концерт «Блакитний птах». Зібрано 18 тис. грн на підтримку військовослужбовців-земляків. У кращих культурних традиціях нашого краю…