Відбулося пленарне засідання 59 сесії Новоушицької селищної ради

Сьогодні відбулося пленарне засідання 59 сесії Новоушицької селищної ради. Депутати розглянули та ухвалили рішення з 27-ми питань.

Рішенням депутатів внесено зміни до програми шефської допомоги військовим частинам ЗСУ на 2024 рік. Передбачено виділення з місцевого бюджету понад 2 млн грн для допомоги захисникам. Наразі виділено 600 тис. грн за запитами трьох військових частин, закуплено планшети і зарядні станції.

Затверджено План оптимізації мережі закладів освіти Новоушицької селищної ради відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України.

Депутати ухвалили рішення внести зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг”; програми економічного та соціального розвитку; стратегії розвитку громади; програми будівництва, ремонту та утримання комунальних доріг; бюджету громади на 2024 рік.

Ухвалено ряд рішень з комунальних та земельних питань.

З переліком питань, результатами голосування, ухваленими рішеннями можна ознайомитися на сайті селищної ради у розділі «Рішення ради».

Поділитися:
ГУ ПФУ в Хмельницькій області інформує
03.05.2024 12:15
У квартирі зареєстрована сім’я з трьох осіб. Дружина з дитиною виїхали за кордон. Скільки осіб буде враховано при призначенні субсидії? До складу домогосподарства включаються всі особи, які…
Безоплатна правнича допомога для людей похилого віку
03.05.2024 12:09
Понад 180 тисяч людей похилого віку у 2023 році звернулися до юристів системи безоплатної правничої допомоги. З них майже 17 тисяч отримали безоплатну вторинну правничу допомогу. В більшості…
Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт
03.05.2024 12:06
Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя. Цикл програм запустив Український ветеранський фонд…