Позачергова сесія (20.04.2018)

Позачергова сесія (20.04.2018)

Порядок денний

позачергової сесії VІІ скликання від 20.04.2018 року.

  1. Про затвердження Положення про соціальну послугу «Соціальне таксі» при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Новоушицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
  2. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2018 роки.
  3. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Новоушицької селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  4. Про затвердження Програми організації громадських робіт на 2018 рік.
  5. Про погодження внесення змін до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства Новоушицької ОТГ на 2018 рік.
  6. Про погодження внесення змін до Програми будівництва, ремонту та утримання комунальних доріг Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  7. Про погодження внесення змін до Програми будівництва, ремонту та утримання доріг загального користування державного значення загального користування місцевого значення Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.
  8. Про надання погоджень на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  9. Про надання погоджень на затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  10. Про погодження програми щодо будівництва штучної водойми (ставка).
  11. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.
  12. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.
  13. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.
  14. Про затвердження фірмового бланку.
  15. Про дострокове припинення повноважень депутата Новоушицької селищної ради VІІ скликання.
  16. Про затвердження договорів
  17. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (тимчасова споруда)
  18. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (будівля млина)
  19. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового підвального приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв)
  20. Про надання дозволу Релігійній організації Християнська церква “Зоря Життя” на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
  21. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (кімната в корпусі № 1 ДНЗ “Дзвіночок”)
  22. Про надання згоди на отримання безоплатно у комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна, що перебуває на балансі Західного офісу Держаудитслужби та є об'єктом права державної власності
  23. Про передачу транспортного засобу комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громадив в особі Новоушицької селищної ради в господарське відання ГП “Комунальник”
  24. Про надання дозволу на виготовлення документації з проведення незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  25. Про прийняття в комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громадив в особі Новоушицької селищної ради майно.
  26. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  28. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  29. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  30. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
  32. Про внесення змін до рішення сесії Новоушицької селищної ради.
  33. Про припинення права користування земельною ділянкою.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Date of adoption
20 April 2018
Publish date
20 April 2018
Convocation
VII скликання
Session
позачергова (20.04.2018)
More