Проекти рішень виконавчого комітету 21.10.2021

Проекти рішень виконавчого комітету 21.10.2021

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання виконкому селищної ради 21.10.2021

1. Про введення в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування.
2. Про розміщення (встановлення) тимчасових споруд.
3. Про затвердження проекту будівництва.
4. Про погодження дозволу на видалення дерев.
5. Про внесення на розгляд сесії селищної ради пропозиції про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах території ландшафтного заказника місцевого значення «Калюський» на 2021 рік.
6. Про укладення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної територіальної громади з госпрозрахунковим підприємством “Водоканал”.
7. Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Новоушицької селищної ради.
8. Про присвоєння поштової адреси.
9. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Новоушицька багатопрофільна лікарня» Новоушицької селищної ради на 2022 рік. Додаток.
10. Про погодження Фурману Віктору Антоновичу влаштування окремого додаткового входу зі сходами та заміну вікон в орендованому приміщенні.
11. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно
12. Про затвердження протоколу місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2021 році.
13. Про надання матеріальної допомоги. Протокол.
14. Про направлення громадян на отримання соціальних послуг у комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Новоушицької селищної ради.

Publish date
08 April 2022
More