Минає рік, як загинув Герой Сергій Ющишин

Сьогодні минає рік, як у бою за Україну в н.п. Спірне Бахмутського району загинув старший солдат Ющишин Сергій Олександрович. Герой похоронений на Алеї Слави у Хмельницькому.

Жителі громади, селищний голова Анатолій Олійник вшанували пам'ять Сергія та всіх Героїв біля меморіальної композиції "Твої Герої, Новоушиччино".

Сергій Ющишин народився 10.08.1998 року в селі Заборознівці. Навчався у Пилипковецькій школі та Говорському ПТУ. Після навчання проходив строкову службу у смт Десна. Працював у м. Хмельницький.

З початку повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання у складі Збройних сил України. Звільняв Чернігівську та Київську області, потім боронив країну на сході.

Згідно з Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Сергій Ющишин нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.

Співчуваємо батькам, дружині, брату та сестрі загиблого Героя. Схиляємо голови у скорботі…

Вічна пам'ять і слава Сергію, якому навіки 24 роки… Доземний уклін Воїну-Захиснику.

Поділитися:
З 13 до 17 травня - Європейський тиждень громадського здоров’я
15.05.2024 14:30
В Україні цей захід відзначають уже вшосте. Ця акція має на меті привернути увагу до здоров’я та добробуту громадян, а також сприяти співпраці профільних спільнот у Європі. &nbsp…
За реагування прокуратури енергопостачальник поверне кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію
14.05.2024 14:31
За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Чемеровецькій та Закупненській селищним радам буде повернуто надмірно сплачені кошти за закупівлю електроенергії. …
Рідним Героїв з Новоушиччини вручено державні посмертні нагороди
14.05.2024 10:25
Минулого тижня у Кам’янець-Подільській районній державній адміністрації рідним загиблих Героїв вручено посмертні державні нагороди. Орденами “За мужність” III ступеня нагороджено наших земляків -…