ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

Виконавчий комітет Новоушицької селищної ради, з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану території Новоушицької селищної ради, на виконання рішення Новоушицької селищної ради від 31 травня 2013 року № 11 «Про визначення послуги з вивезення побутових відходів, як окремої комунальної послуги, право на яку виборюється на конкурсних засадах», оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Новоушицької селищної ради.
1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:
Найменування: виконавчий комітет Новоушицької селищної ради.
Юридична адреса: 32600, Хмельницька область, смт Нова Ушиця, вул. Подільська, буд. 12
Фактична адреса: 32600, Хмельницька область, смт Нова Ушиця, вул. Подільська, буд 17
тел. (03847) 2-14-74
2. Підстава для проведення конкурсу:
Рішення виконавчого комітету Новоушицької селищної ради від 17 листопада 2022 року № 621 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Новоушицької селищної ради»
3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна
ознайомитись з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

Місце і час проведення конкурсу: приміщення Новоушицької селищної ради, 32600, смт Нова Ушиця Хмельницької області, вул. Подільська, буд. 17, тел. (03847) 2-14-74, «26» грудня 2022 року о 10-30 год.
Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитись з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: Космак І.М. – начальник відділу комунальної власності та житлово-комунального господарства Новоушицької селищної ради, тел. (03847) 2-14-74
Місце отримання конкурсної документації: Новоушицька селищна рада , 32600, смт. Нова Ушиця, вул. Подільська, буд.17; тел. (03847) 2-14-74
4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
Учасниками конкурсу можуть бути суб`єкти господарювання: установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами; які можуть забезпечити виконання обов'язків, визначених у частині другій статті 8 Закону України "Про житлово-комунальні послуги". Кількість учасників конкурсу не обмежується.
Кваліфікаційні вимоги: наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг; досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.
5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з поводження з побутовими відходами:
Послуги з вивезення побутових відходів надаються на всій території Новоушицької селищної ради населенню, бюджетним установам, підприємствам та іншим споживачам.
Середня відстань від місць збирання побутових відходів до сміттєзвалища селища Нова Ушиця (полігона ТПВ), розташованого в с. Каскада, Кам'янець-Подільського району Хмельницької області - 3 км.
6. Характеристика об`єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:
Житловий фонд (багатоквартирні одно – п’ятиповерхові житлові будинки)
Багатоквартирні житлові будинки:

Загальна кількість будинків – 76, у тому числі будинки з п`ятьма і більше поверхами із сміттєпроводами – відсутні.
Місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо-та газопостачання): на території Новоушицької селищної ради.
Кількість будинків, у яких відсутня каналізація, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах: 9 шт.
Наявність, кількість, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: 93 шт. - для ТПВ, 7 шт. — для скла; 11 шт. - папір; 9 шт. - для пластику; по 0,75 м.куб.
Контейнери належать – ГП «Комунальник».
Одноквартирні житлові будинки:
Загальна кількість будинків: 2815; кількість мешканців таких будинків охоплених вивозом
ТПВ - 7 130.
Місце знаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання): на території Новоушицької селищної ради.
Кількість будинків, у яких відсутня каналізація, а рідкі відходи зберігаються у вигрібних ямах: 1434 шт.
Характеристика під’їзних шляхів: асфальтове дорожнє покриття та дороги з твердим покриттям.
Підприємства, установи та організації:
Загальна кількість та перелік підприємств, установ та організацій, їх характеристика (бюджетні або інші споживачі, наявність каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання): 182 підприємства (установи), з них: 22 — бюджетні; 30 — інші; 130 - ФОПи.
29 бюджетних установ та 87 інших підприємств (установ) користуються послугами водопостачання.
Водовідведення мають 15 підприємств (установ), з них: 5 - бюджетні та 10 - інші.
7. Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об’єктів поводження з побутовими відходами:
Селищний полігон
адреса: с. Каскада, Кам'янець-Подільського району Хмельницької обл.; за межами селища
Нова Ушиця.
площа полігону: 3,0 га.
об'єм фактично накопичених ТПВ на полігоні: 264289 м.куб.
Підприємство сортування та перероблення відходів – відсутнє.
8. Організатор конкурсу має право не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внести зміни до конкурсної документації, про що протягом трьох робочих днів у письмовому вигляді повідомляє усіх учасників конкурсу, яким надіслано конкурсну документацію.
9. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:
Місце: приміщення Новоушицької селищної ради, Хмельницька область, Новоушицький район, смт Нова Ушиця, вул. Подільська, буд. 17, 32600.
Спосіб: особисто або поштою.
Кінцевий строк: «25» грудня 2022 р. до 12-00 год. Київського часу.
Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.
Додаткова інформація щодо конкурсної документації за телефоном (03847) 2-14-74.

Поділитися:
Конкурс дитячої творчості «Мирні міста» 2024
26.04.2024 09:17
Міжнародна організація Mayors for Peace («Мери за мир») оголосила Конкурс дитячої творчості «Мирні міста» 2024. До участі у конкурсі запрошуються діти віком 6-15 років (у 2-х категоріях: 1) 6-10…
Податкова інформує
26.04.2024 08:34
Порядок розрахунку мінімального податкового зобов’язання Як отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції із…
Сьогодні минає 38 років від аварії на Чорнобильській АЕС
26.04.2024 08:31
26 квітня, 38 років тому, сталася жахлива трагедія – аварія на Чорнобильській АЕС. На захист України та світу стали ліквідатори, відважні люди, які ціною свого життя та здоров’я зупинили…