У Харківській області під час виконання бойового завдання загинув Олег ГУМЕНЮК

Невимовний біль і туга огортають Новоушиччину. Трагічна звістка знову прийшла у нашу громаду - 14 липня 2024 року в районі н.п. Єгорівка Харківської області під час виконання бойового завдання загинув сержант ГУМЕНЮК Олег Володимирович, житель с. Зелені Курилівці.

Олег ГУМЕНЮК народився 15 лютого 1991 року. Навчався у Зеленокуриловецькій ЗОШ I-III ступенів. Після закінчення школи вступив у Державний вищий навчальний заклад “Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну”, який закінчив з відзнакою. Згодом працював на будівництві у м. Київ та за кордоном.

Герой з перших днів повномасштабного вторгнення боронив Україну та кожного з нас, проходив військову службу по мобілізації.

У загиблого Воїна залишилися батьки, дружина, донька та син двох та шести років, сестра, бабуся, дідусь… Висловлюємо щирі співчуття рідним Олега ГУМЕНЮКА.

Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогого сина, чоловіка, батька, брата, онука, нашого Героя, який загинув за волю та незалежність.

Нестерпно боляче, що, захищаючи Україну, гинуть її кращі сини…

Про час і дату поховання Олега повідомимо пізніше.

Поділитися:
Запрошуємо на роботу фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб
26.09.2024 15:46
У зв’язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя та для підтримки осіб, які захищають незалежність,…
Утворена конкурсна комісія для обрання членів наглядової ради Новоушицької лікарні
26.09.2024 15:12
За рішенням селищної ради 26 вересня 2024 року утворена конкурсна комісія для обрання членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Новоушицька багатопрофільна лікарня»…
Відбулися Загальні збори Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України
26.09.2024 08:17
24 вересня 2024 року в місті Хмельницький відбулися Загальні збори Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України. У роботі Зборів взяли участь сільські, селищні, міські голови громад…