Віват футболу

11021711102172У суботу в оновленому фізкультурно-оздоровчому комплексі під гаслом «Від Афгану до АТО» відбувся міжобласний турнір з футзалу, приурочений 28-й річниці виводу військ з Афганістану.

Футболісти із трьох областей з’їхалися до Нової Ушиці з однією метою - збереження пам’яті про земляків, які пройшли вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших гарячих точках планети, привернення уваги суспільства до проблем учасників бойових дій, а також виховання молоді на кращих традиціях старших поколінь.

Участь в турнірі взяли 4 команди ветеранів футболу: «Дністер» Хотин (Чернівецька обл.), «Колос» Муровані Курилівці (Вінницька обл.), «Дружба» Чемерівці (Хмельницька обл.) та «Агробізнес» Нова Ушиця.

11021731102174Селищний голова О.Московчук, перший заступника голови райдержадміністрації П.Мазур, депутат обласної ради А.Олійник, директор Новоушицького хлібокомбінату О.Московчук, голова районної федерації футболу А.Гаєвський привітали присутніх з відкриттям турніру.

Змагання видалися запеклими, як на справжніх професійних футбольних аренах.

У першому матчі новоушичани, програючи чемерівчанам, все-таки вирвалися вперед із рахунком 4-3.

Про хід усіх поєдинків свідчать результати: Хотин – Муровані Курилівці – 2-7, Нова Ушиця – Хотин – 3-5, Чемерівці - Муровані Курилівці – 6-3, Муровані Курилівці – Нова Ушиця – 7-2, Хотин – Чемерівці – 2-2. Долю першого місця визначили пенальті. Кращі шестиметрові забили гравці команди із Мурованих Куриловець, які й вибороли першість.

Керівник об’єднаної територіальної громади Олег Московчук подякував усім учасникам за майстерну гру та самовіддану любов до футболу.

Команду-переможця нагородили кубком та премією, призерів – кубками, дипломами. Кращих спортсменів - пам’ятними сувенірами.

Поділитися:
Як захистити себе від інтернет-шахраїв: поради кіберполіції
19.09.2024 13:36
Шахраї стають дедалі хитрішими, маскуючи свої атаки під офіційні сайти й акаунти. Щоб уникнути пасток шахраїв, кіберполіція радить перевіряти джерела інформації та користуватися двофакторною…
Кам’янець-Подільська окружна прокуратура забезпечила повернення у комунальну власність земель в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища
19.09.2024 13:28
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено реальне виконання судових рішень про визнання незаконними та скасування наказів ГУ Держгеокадастру та державної реєстрації права власності на…
19 вересня - День селища
19.09.2024 08:45
ДОРОГІ КРАЯНИ! Цьогоріч ми відзначаємо 585 років від першої писемної згадки про Нову Ушицю. Вкотре ми не організовуємо гучних святкувань з нагоди Дня селища, адже в нашій країні триває війна…