17 березня - День працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення

Щиро вітаю з професійним святом - Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення колективи господарських підприємств “Водоканал” та “Комунальник”.

Сьогодні важко уявити наше життя без роботи комунальних служб, які піклуються про благоустрій у громаді - щоб скрізь був порядок, у наших домівках була вода, щоб радували очі прибрані вулиці та парки.

На плечах працівників “Водоканалу” та “Комунальника” лежить відповідальність за забезпечення життєдіяльності громади. Вони прокидаються із сходом сонця та працюють ще до початку нашого робочого дня. І коли ми прямуємо на роботу, ведемо дітей у садочок чи школу, для нашого комфорту вже зроблено багато роботи.

Щиро дякую вам, шановні працівники житлово-комунального господарства, за кропітку працю, відданість справі на благо кожного жителя громади.
Зичу вам довгоочікуваного миру, міцного здоров’я, успіхів у нелегкій, але важливій роботі, добробуту та щастя. Нехай на вашій життєвій дорозі вірними супутниками будуть віра, надія та любов.

З повагою - Новоушицький селищний голова Анатолій Олійник.

Поділитися:
18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму
17.05.2024 14:30
Цього року 18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму. 18 травня – це 80-ті роковини депортації…
З 13 до 17 травня - Європейський тиждень громадського здоров’я
15.05.2024 14:30
В Україні цей захід відзначають уже вшосте. Ця акція має на меті привернути увагу до здоров’я та добробуту громадян, а також сприяти співпраці профільних спільнот у Європі. &nbsp…
За реагування прокуратури енергопостачальник поверне кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію
14.05.2024 14:31
За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Чемеровецькій та Закупненській селищним радам буде повернуто надмірно сплачені кошти за закупівлю електроенергії. …