19 вересня – День селища

Дорогі новоушичани!

Дозвольте привітати вас з 577-ю річницею нашого славного селища.

Нинішнє свято – це нагода побажати кожному жителю щасливої долі та міцного здоров’я.

Нам пощастило жити в чудовому селищі зі славною історією. Творять історію люди, і головна заслуга у цьому ваша. Всіх, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей.
Кожен з нас хоче бачити Нову Ушицю сильною та процвітаючою, а громадян - щасливими і забезпеченими. І лише разом ми зможемо відстояти своє право на майбутнє і змінити на краще наше сьогодення.

Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю! Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному селищу, за внесок у розвиток та добробут, за щире прагнення зробити Нову Ушицю гарним, затишним та охайним містечком, за все те добре, що ви зробили та робите для своєї рідної малої батьківщини. Дякую всім, хто не тільки на словах, ай конкретними справами розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, все наше селище.

Від імені депутатів, виконавчого комітету селищної ради і від себе особисто вітаю всіх мешканців та гостей Нової Ушиці з днем селища.

Хай Бог благословить наше містечко і пошле всім гарне здоров’я, благополуччя, успіхів на життєвих шляхах.

Бережіть найдорожче – любов дітей та міцну родину, мир і спокій. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє ваше та селища.

З повагою

селищний голова О. Московчук

Поділитися:
18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму
17.05.2024 14:30
Цього року 18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму. 18 травня – це 80-ті роковини депортації…
З 13 до 17 травня - Європейський тиждень громадського здоров’я
15.05.2024 14:30
В Україні цей захід відзначають уже вшосте. Ця акція має на меті привернути увагу до здоров’я та добробуту громадян, а також сприяти співпраці профільних спільнот у Європі. &nbsp…
За реагування прокуратури енергопостачальник поверне кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію
14.05.2024 14:31
За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Чемеровецькій та Закупненській селищним радам буде повернуто надмірно сплачені кошти за закупівлю електроенергії. …