19 вересня - День селища

ДОРОГІ КРАЯНИ!

Цьогоріч ми відзначаємо 585 років від першої писемної згадки про Нову Ушицю.

Вкотре ми не організовуємо гучних святкувань з нагоди Дня селища, адже в нашій країні триває війна. Сьогодні ми не святкуємо, а кажемо: «Дякую».

Ми дякуємо захисникам – завдяки їхній мужності зустрічаємо прийдешній день та маємо можливість відзначати День селища на своїй землі.

Дякуємо, пам’ятаємо і шануємо Героїв, які віддали життя за вільне, мирне майбутнє країни. Їхній подвиг заради незалежності навіки у серцях українців. Честь, слава, вічна пам’ять землякам, які навіки повернулися додому на щиті.

Дякуємо волонтерам, благодійникам, усім, хто своєю працею наближає Перемогу.

Сьогодні у Новій Ушиці організовано благодійні концерт та ярмарок. Усі зібрані кошти будуть направлені на підтримку ЗСУ. Дякую дітям, вчителям, працівникам культури, всім, хто бере участь у концерті та ярмаркові.

Дякую всім, хто працює та проживає у нашому селищі, хто розбудовує, розвиває та прикрашає його. Адже Нова Ушиця – унікальне та неповторне селище зі своїм колоритом, добрими і працьовитими людьми, неймовірними краєвидами та багатою історією.

Вірю, що затихнуть сирени повітряних тривог, а над нами засяє сонце Миру та Перемоги! З Днем селища, дорогі новоушичани!

З повагою селищний голова Анатолій ОЛІЙНИК.

Поділитися:
Як захистити себе від інтернет-шахраїв: поради кіберполіції
19.09.2024 13:36
Шахраї стають дедалі хитрішими, маскуючи свої атаки під офіційні сайти й акаунти. Щоб уникнути пасток шахраїв, кіберполіція радить перевіряти джерела інформації та користуватися двофакторною…
Кам’янець-Подільська окружна прокуратура забезпечила повернення у комунальну власність земель в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища
19.09.2024 13:28
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено реальне виконання судових рішень про визнання незаконними та скасування наказів ГУ Держгеокадастру та державної реєстрації права власності на…
19 вересня - День селища
19.09.2024 08:45
ДОРОГІ КРАЯНИ! Цьогоріч ми відзначаємо 585 років від першої писемної згадки про Нову Ушицю. Вкотре ми не організовуємо гучних святкувань з нагоди Дня селища, адже в нашій країні триває війна…