АТ «Хмельницькобленерго» інформує

❗Погодинні відключення

📣 Дозволена величина навантаження на п’ятницю, 03 лютого, трохи зросла. Отже, в періоди пікового навантаження відключення будуть одночасно охоплювати три черги, а не чотири.

Решту частини доби, поміж періодів пікового навантаження, знеструмлюватимуться лише основні черги: на Графіку погодинних відключень вони позначені надписом: «електроенергія відсутня».

ℹ Шановні споживачі! Якщо ви виявили, що відключення у вашому будинку відбуваються за іншою чергою, ніж зазначено у файлах співставлення черг та адрес, або ви не знаходите своєї адреси у цих файлах, а відключення відбуваються, будь ласка, напишіть нам про це за допомогою форми зворотного зв’язку https://hoe.com.ua/feedback. Ми обов’язково відреагуємо.

❗Переглянути Графік погодинних відключень, файли співставлення черг на адрес, перевірити актуальні відключення за адресою можна у розділі «Відключення» https://hoe.com.ua/page/informatsija-vidkljuchennja.

📱 Щоб отримувати інформацію про погодинні відключення та ліміти швидко – приєднуйтесь до офіційного телеграм каналу АТ «Хмельницькобленерго» https://t.me/khmelnytskoblenergo.

Поділитися:
До уваги водіїв двоколісних транспортних засобів!
18.04.2024 15:59
З приходом весни на автошляхах збільшилась кількість двоколісних транспортних засобів, таких як: мотоцикли, мопеди, скутери, велосипеди, електросамокати та інші. В особливості збільшилась кількість…
Сьогодні минає рік, як загинув Герой Олексій Велігоша
18.04.2024 15:52
Сьогодні минає рік, як в районі н.п. Ступочки Краматорського району Донецької області при виконанні бойового завдання загинув солдат Олексій Велігоша. Олексій Володимирович Велігоша народився 7…
До уваги суб’єктів господарювання та споживачів: поновлено перевірки у сфері державного ринкового нагляду!
18.04.2024 13:20
Постановою Кабінету Міністрів України від 8 березня 2024 року № 261 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 року № 303 і від 3 травня 2022 року № 550» відновлено…