Міжнародний Проект SES - Служба Старших Експертів

01-09 00 З метою підтримки політики України у сфері посилення міжнародної співпраці фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва в Україні пропонує підприємствам Новоушицької територіальної громади взяти участь у міжнародному Проекті SES – Служба Старших Експертів.
Служба Старших Експертів (SES) – це фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва та однойменний Проект, що направляє спеціалістів різноманітних професій в інші країни на громадських засадах. Ключовими засновниками фонду є Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та Федеральне міністерство освіти і наукових досліджень Німеччини (BMBF).
У рамках зазначеного Проекту українські підприємства будь якої форми власності мають можливість запросити спеціалістів з Німеччини, які можуть приїхати в Україну і працювати 3-4 тижні на безоплатній основі.
Проект пропонує:
Безкоштовна подача заявки. Проект оплачує всі ключові видатки (страховки, перельоти, організаційні витрати на залучення експерта).
SES −це більше 12 000 експертів, які надають свою допомогу на громадських засадах.
Проект працює з 1983 року і вже реалізував понад 50000 проектів у 160 країнах світу: в Африці і на Близькому Сході, в Азії, Латинській Америці і Вест-Індії, Європі, на Кавказі, а також в Україні.

Поділитися:
Відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги
21.05.2024 09:31
20 травня відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Новоушицької територіальної громади. Члени комісії розглянули 57 заяв громадян, які надійшли у…
ГУ ПФУ в Хмельницькій області інформує
20.05.2024 16:26
ГУ ПФУ в Хмельницькій області проводить "гарячу" телефонну лінію Графік обслуговування громадян на віддалених робочих місцях Алгоритм здійснення виплати за лікарняним Чи може пенсіонер-ВПО…
За втручання Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до ОТГ повернуто майже пів мільйона бюджетних коштів
20.05.2024 16:13
За результатами розгляду позовної заяви окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу місцевого самоврядування про стягнення з постачальника близько пів мільйона гривень, які останній…