Минає два роки, як загинув Герой Павло ХОЛЯВКО

Сьогодні минає два роки, як загинув молодший сержант Холявко Павло Леонідович, житель с. Філянівка. Довгий час Героя вважали зниклим безвісти, але підтвердилася інформація, що Павло Леонідович загинув 11 березня 2022 року під час авіанальоту противника в районі н.п. Варівськ Київської області. 29 січня цього року тіло Воїна похоронили на рідній землі.
Холявко Павло Леонідович народився 22 грудня 1978 року в селі Філянівка. З 1986 по 1994 рік навчався у Новоушицькій ЗОШ I-III ступенів №1, згодом навчався у Барському СПТУ №8, яке закінчив у 1997 році, отримавши спеціальність “маляр, штукатур, лицювальник-плиточник”.
Після закінчення училища працював на Новоушицькому консервному заводі у будівельній бригаді, з 1997 по 1999 рік проходив строкову військову службу. Після повернення зі служби знову працював на цьому ж заводі. Після закриття заводу Павло Леонідович працював у створеній з колегами будівельній бригаді.
З 2015 року Павло Холявко став на захист Батьківщини, був призваний по мобілізації у Збройні сили України. З 2017 по 2019 рік служив у лавах ЗСУ за контрактом. У січні 2020 року знову підписав контракт, служив у 10-й гірсько-штурмовій бригаді на посаді командира гранатометного відділення. Звання - молодший сержант.
Сьогодні на кладовищі с-ща Нова Ушиця, разом з матір’ю загиблого, відвідали могилу Героя керівництво громади, представниця Новоушицького відділення ТЦК та СП. Селищний голова Анатолій ОЛІЙНИК згадав життєвий шлях Павла Леонідовича, його щиру і світлу вдачу. “Павло ніколи не відмовляв у допомозі, був привітним та добрим чоловіком”, - сказав селищний голова.
У Героя залишилися мати, сім’я. Щиро співчуваємо рідним та близьким Героя Павла ХОЛЯВКА. Вічна йому пам’ять і подяка…

​​

Поділитися:
18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму
17.05.2024 14:30
Цього року 18 і 19 травня Україна вшановує два трагічні пам’ятні дні, пов’язані зі злочинами комуністичного тоталітарного режиму. 18 травня – це 80-ті роковини депортації…
З 13 до 17 травня - Європейський тиждень громадського здоров’я
15.05.2024 14:30
В Україні цей захід відзначають уже вшосте. Ця акція має на меті привернути увагу до здоров’я та добробуту громадян, а також сприяти співпраці профільних спільнот у Європі. &nbsp…
За реагування прокуратури енергопостачальник поверне кошти за поставлену за завищеними цінами електроенергію
14.05.2024 14:31
За результатами розгляду позовів Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Чемеровецькій та Закупненській селищним радам буде повернуто надмірно сплачені кошти за закупівлю електроенергії. …