Минув рік, як загинув Герой Руслан Холявко

11 лютого минув рік, як під час мінометного обстрілу біля н.п. Федорівка Бахмутського району Донецької області загинув Холявко Руслан Володимирович.

У 2014 році з Майдану Герой пішов у добровольчий батальйон «Донбас». Разом з побратимами пройшов усі гарячі точки, де відбувалися бойові дії: Іловайськ, Слов’янськ, Лисичанськ, Попасна, Широкине. У серпні 2014 року вийшов із “іловайського котла”. Потім Руслан Холявко служив у Національній гвардії України, був учасником АТО/ООС.

З 2017 року проходив військову службу за контрактом у Прикордонній службі України (3-й прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Державної прикордонної служби України). З перших днів повномасштабного вторгнення брав участь у боях у Луганській і Донецькій області.

За життя Руслан Холявко нагороджений орденом "За мужність" III ступеня, відзнакою Президента України «За участь у антитерористичній операції», також він мав численні грамоти від військового командування. Посмертно Герой нагороджений орденом "За мужність" IІ ступеня.

У пам’яті всіх, хто знав Руслана Холявка, він назавжди залишиться доброю, щирою, порядною та життєрадісною людиною. У нього залишилися батьки, дружина, донечка, сестра, дідусь.

Щиро співчуваємо рідним загиблого Героя, вклоняємося перед його подвигом, мужністю, патріотизмом.

Вічна пам’ять і слава Руслану Холявку, який був вірний Україні до останнього подиху

Поділитися:
ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ ВШАНОВУВАЛИ УЧНІ ТА ЮННАТИ ВІЛЬХОВЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ ІМЕНІ ФЕДОРА СТЕПАНОВИЧА БАЦУРИ
04.10.2024 15:31
З нагоди Дня захисників і захисниць України у Вільховецькому ліцеї імені педагога-натураліста Федора Степановича Бацури ліцеїсти і юннати та їх педагоги вшановували захисників України на національно…
Навіки 44... Громада провела в останню дорогу Героя Олега МЕЛЬНИКА
04.10.2024 15:24
Біль, сум, сльози… Новоушиччина вкотре в жалобі. Сьогодні у с. Глибочок громада провела в останню дорогу сержанта Олега Григоровича МЕЛЬНИКА. Герой загинув 27 вересня 2024 року під час виконання…
На позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянуто 15 питань
03.10.2024 15:26
Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Члени виконкому розглянули та ухвалили рішення з 15-ти питань. Рішеннями виконкому надано статус дитини, яка…