Рідним загиблих Героїв вручено посмертні державні нагороди

На початку липня у Кам’янець-Подільській районній військовій адміністрації рідним загиблих Героїв вручено посмертні державні нагороди.

Відповідно до Указів Президента України, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджено:

БОДНАРЧУКА Павла Віталійовича — старшого лейтенанта (посмертно)

орденами «За мужність» ІІІ ступеня відзначено:

КОЛІШКА Олександра Вікторовича — солдата (посмертно)

КУЛАКОВА Михайла Михайловича — старшого солдата (посмертно)

Павло Віталійович БОДНАРЧУК народився 25.04.2000 року у селі Глибочок. Навчався у Глибочанській ЗОШ І-ІІ ступенів. Закінчив Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, Національну академію сухопутних військ ім. П. Сагайдачного (м. Львів).

Павло БОДНАРЧУК – старший лейтенант, командир. Проходив службу в гранатометному взводі роти вогневої підтримки.

Загинув Герой 29.09.2022 року в бою за Батьківщину у населеному пункті Піски, Донецької області.

Олександр Вікторович КОЛІШКО народився 18 квітня 1989 року у селі Песець. Навчався у Песецькій школі, Новоушицькому технікумі, здобув професію механіка.

Після навчання проходив військову службу. Повернувся в рідне село Песець, працював на місцевих агропідприємствах.

Коли почалася повномасштабна агресія в числі перших став на захист України. Був мобілізований в роту охорони, а з 10 травня 2022 року – в 128 гірсько-штурмову бригаду.

Під час виконання військового обов’язку був поранений. Після лікування Олександр воював на найнебезпечнішому напрямку фронту - Бахмутському.

Загинув 15 лютого 2023 року в районі населеного пункту Берхівка Донецької області, внаслідок ворожого обстрілу.

Михайло Михайлович КУЛАКОВ народився 03 грудня 1978 року (смт Нова Ушиця). З відзнакою закінчив Новоушицьку середню школу № 2 і Хмельницький кооперативний технікум.

Після проходження строкової служби працював в ТОВ «Агробізнес» та Новоушицькому маслозаводі, навчався у Рівненському національному університеті водного господарства і природокористування.

З 2016 року Михайло КУЛАКОВ був у рядах Збройних Сил України, брав участь в антитерористичній операції на Сході України.

Загинув Герой, захищаючи рідну землю від рашистських окупантів, 10 вересня 2022 року у ході бойових дій поблизу населеного пункту Миролюбівка Херсонської області.

Пам’ятаймо наших Героїв, славних синів українського народу. Вічна їм слава!

Світлини з сайту Кам’янець-Подільської РВА.

Поділитися:
Як захистити себе від інтернет-шахраїв: поради кіберполіції
19.09.2024 13:36
Шахраї стають дедалі хитрішими, маскуючи свої атаки під офіційні сайти й акаунти. Щоб уникнути пасток шахраїв, кіберполіція радить перевіряти джерела інформації та користуватися двофакторною…
Кам’янець-Подільська окружна прокуратура забезпечила повернення у комунальну власність земель в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища
19.09.2024 13:28
Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено реальне виконання судових рішень про визнання незаконними та скасування наказів ГУ Держгеокадастру та державної реєстрації права власності на…
19 вересня - День селища
19.09.2024 08:45
ДОРОГІ КРАЯНИ! Цьогоріч ми відзначаємо 585 років від першої писемної згадки про Нову Ушицю. Вкотре ми не організовуємо гучних святкувань з нагоди Дня селища, адже в нашій країні триває війна…