Трагічна звістка знову прийшла у нашу громаду

Невимовний біль і туга огортають Новоушиччину. Трагічна звістка знову прийшла у нашу громаду - 23 грудня в Куп'янському районі Харківської області загинув Каспрук Володимир Михайлович, житель с. Браїлівка. Герой отримав поранення, несумісні з життям, внаслідок мінометного обстрілу.
Народився Володимир Каспрук 26 квітня 1976 року в с. Браїлівка. Навчався у місцевій школі. У Говорівському професійному училищі здобув спеціальність “Плиточник-штукатур”.
Працював на будівельних та ремонтних роботах.
Володимир Каспрук з 2015 року захищав Україну, був учасником АТО, ООС. Відразу після повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини - спочатку служив у роті охорони, згодом був мобілізований у військову частину А3715.
У Браїлівці односельці запам'ятали Володимира Михайловича як добру і щиру людину, зразкового сім’янина, працьовитого майстра, хорошого друга, порядного сусіда, мужнього і сильного захисника.
У Героя залишилися сім'я, батько, брати, сестра. Співчуваємо рідним і близьким загиблого. Схиляємо голови у скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої людини, Воїна, який загинув, захищаючи Україну.

​27 грудня, ми очікуємо прибуття тіла нашого загиблого Героя. Автомобіль з труною прослідує маршрутом: с. Антонівка - смт Нова Ушиця - с. Браїлівка. Орієнтовний час прибуття до села Антонівка - 10:00.

Закликаємо вийти до дороги, зустріти та вклонитися Захисникові, який віддав життя за Україну.

Поділитися:

Оголошується конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів
25.10.2024 15:36
Виконавчий комітет Новоушицької селищної ради рішенням від 24 жовтня 2024 року № 322 оголошує конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових…
Хмельницька філія «Газмережі» інформує
25.10.2024 11:08
До відома споживачів газу багатоквартирних будинків (гуртожитків)! Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку технічного обслуговування внутрішньобудинкових…
Вас викликають як свідка кримінального правопорушення: що варто знати
25.10.2024 11:07
Кожна людина може стати очевидцем правопорушення або знати факти, які важливі для розгляду справи. Це означає, що кожен може бути викликаний для допиту як свідок та зобов’язаний чесно і правдиво…