Засідання сесії 11.02.2021 року

ses1102ses 1102

11 лютого відбулося позачергове засідання шостої сесії Новоушицької селищної ради VIII скликання. Було розглянуто дев’ять питань, зокрема, достроково припинено повноваження старости села Вахнівці та села Губарів. Новою старостою сіл було призначено Лілію Худняк.
Затвердили положення про уповноважену особу, відповідальну за організацію та проведення процедур закупівлі/спрощених закупівель Новоушицької селищної ради.

Також були прийняті рішення про внесення змін до комплексної цільової програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою території Новоушицької селищної територіальної громади на 2021 рік та про уточнення показників бюджету Новоушицької селищної територіальної громади на 2021 рік.
Було надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)).
З детальним переліком питань, результатами голосування і прийнятими рішеннями можна ознайомитися у розділі «Рішення сесії».

Поділитися:
Оголошується конкурсний відбір учасників Тренінгу для тренерів щодо формування ефективних освітніх мереж
29.04.2024 11:31
Хмельницьке регіональне відділення Всеукраїнської Асоціації ОТГ оголошує конкурсний відбір учасників Тренінгу для тренерів щодо формування ефективних освітніх мереж в умовах відбудови та відновлення…
Селищна рада запрошує на роботу у відділ "Центр надання адміністративних послуг" державного реєстратора
26.04.2024 20:59
Новоушицька селищна рада повідомляє, що станом на 26 квітня 2024 року є вакантна посада державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг». Відповідно до Закону України «Про…
Відбулося покладання квітів до пам’ятного знака героям-чорнобильцям
26.04.2024 14:09
Аварія, що сталася на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року, залишається найдраматичнішою та найважчою катастрофою в усій історії ядерної енергетики. Минає 38 років від подій, які змінили…