Засідання сесії 25.03.2021

Сьогодні, 25 березня, під головуванням селищного голови Анатолія Олійника відбулося пленарне засідання восьмої сесії Новоушицької селищної ради VIII скликання. На розгляд було винесено 45 питань.
Начальник Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Хмельницької області Олександр Рибіцький довів до відома інформацію про стан законності на території Новоушицької територіальної громади.
Прийняли рішення щодо звітів начальників відділу освіти, молоді та спорту, відділу фінансів, відділу «Центр надання адміністративних послуг», відділу бухгалтерського обліку, звітності та контролю, загального відділу, юридичного відділу та завідуючого сектором з питань цивільного захисту Новоушицької селищної ради.
На засіданні сесії було затверджено Програму сприяння залученню інвестицій в економіку Новоушицької територіальної громади на 2021-2022 роки, Програму підвищення якості обслуговування платників та розвитку інформаційної мережі Новоушицької Державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби України у Хмельницькій області на 2021-2022 роки, Програму сприяння роботі відділу з питань обслуговування громадян, призначення та виплати державних соціальних допомог, соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю.
Було прийнято рішення підтримати та направити звернення до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України, Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства щодо функціонування державного підприємства «Новоушицьке лісове господарство».
Також на засіданні було розглянуто ряд земельних питань щодо включення земельних ділянок в перелік на торги, передачі земельних ділянок в оренду, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки тощо. Результатом стало ухвалення проектів рішень з внесеними змінами та доповненнями.
З детальним переліком питань та прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Новоушицької територіальної громади.

DSCN5346DSCN5252

Поділитися:
Відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги
21.05.2024 09:31
20 травня відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Новоушицької територіальної громади. Члени комісії розглянули 57 заяв громадян, які надійшли у…
ГУ ПФУ в Хмельницькій області інформує
20.05.2024 16:26
ГУ ПФУ в Хмельницькій області проводить "гарячу" телефонну лінію Графік обслуговування громадян на віддалених робочих місцях Алгоритм здійснення виплати за лікарняним Чи може пенсіонер-ВПО…
За втручання Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до ОТГ повернуто майже пів мільйона бюджетних коштів
20.05.2024 16:13
За результатами розгляду позовної заяви окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу місцевого самоврядування про стягнення з постачальника близько пів мільйона гривень, які останній…