Засідання виконавчого комітету 18.02.2021

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Новоушицької територіальної громади, під час якого було розглянуто 42 питання.
Члени виконкому заслухали звіти за 2020 рік керівників комунальних закладів, органом управління яких є Новоушицька селищна рада, зокрема, ГП «Комунальник», ГП «Водоканал», Новоушицької дитячої музичної школи, Новоушицього будинку культури і мистецтв, Новоушицького територіального центру соціального обслуговування, Новоушицької дитячо-юнацької спортивної школи, Інклюзивно-ресурсного центру Новоушицької селищної ради, Новоушицького історико-краєзнавчого музею, Новоушицького спеціалізованого лісомисливського підприємства «Поділля», Новоушицької централізованої бібліотечної системи, Новоушицького будинку дитячої творчості, Новоушицької центральної аптеки №20, Новоушицької центральної лікарні, Новоушицького центру первинної медико-санітарної допомоги.
Для покращення мобільного та інтернет зв’язку в громаді надано згоду на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ “лайфселл”, яке встановлять у 6 населених пунктах впродовж 2021 року.
Начальник управління фінансів Лілія Громяк прозвітувала про виконання бюджетів за 2020 рік Борсуківської, Вахновецької, Зеленокуриловецької сільських рад та Новоушицької територіальної громади.
Затверджено Програму організації та проведення громадських робіт на території Новоушицької територіальної громади на 2021 рік.
Було прийнято рішення про встановлення дорожніх знаків, зокрема, про знак обмеження швидкості у селі Браїлівка та заборону руху великовагового транспорту через село Шебутинці.
Також було надано погодження на затвердження символіки Новоушицької територіальної громади.
Розглядались інші важливі питання, з їх переліком та прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Новоушицької територіальної громади.

DSCN3801 DSCN3739

Поділитися:
Відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги
21.05.2024 09:31
20 травня відбулося засідання комісії з питань надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Новоушицької територіальної громади. Члени комісії розглянули 57 заяв громадян, які надійшли у…
ГУ ПФУ в Хмельницькій області інформує
20.05.2024 16:26
ГУ ПФУ в Хмельницькій області проводить "гарячу" телефонну лінію Графік обслуговування громадян на віддалених робочих місцях Алгоритм здійснення виплати за лікарняним Чи може пенсіонер-ВПО…
За втручання Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до ОТГ повернуто майже пів мільйона бюджетних коштів
20.05.2024 16:13
За результатами розгляду позовної заяви окружної прокуратури в інтересах держави в особі органу місцевого самоврядування про стягнення з постачальника близько пів мільйона гривень, які останній…