Засідання XXIX сесії

Сьогодні, 30 червня, відбулося пленарне засідання ХХІХ сесії Новоушицької селищної ради VIII скликання.

Перед початком засідання заступник голови правління всеукраїнської громадської організації «Фортеця» Віктор Пакулько спільно з селищним головою Анатолієм Олійником нагородили відзнакою «ЗА СЛУЖБУ ДЕРЖАВІ» начальника сектору поліцейської дільниці №1 відділення поліції №2 Кам’янець-Подільського РУ ГУНП в Хмельницькій області, капітана поліції Романа Томчишина та поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Кам’янець-Подільського РУП, капітана поліції Володимира Павлішена.

Протягом засідання депутатами було розглянуто 18 питань порядку денного, більшість із них земельного та майнового характеру.

Рішенням ради було затверджено План оптимізації мережі закладів освіти Новоушицької селищної ради, прийнято рішення про ліквідацію Тимківського дошкільного закладу «Берізка» та Косиковецького закладу дошкільної освіти «Сонечко».

Також, радою було вирішено утворити місцеві пожежні команди.

З детальним переліком питань, прийнятими рішеннями та результатами голосувань можна ознайомитись на сайті громади у розділі «Рішення ради».

Після завершення засідання кращим волонтерам громади було оголошено подяки Новоушицької селищної ради за особистий внесок у благодійну діяльність, підтримку внутрішньо переміщених осіб, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня Конституції України.

Поділитися:
Відбулося пленарне засідання 58 сесії Новоушицької селищної ради
28.03.2024 18:20
Сьогодні відбулося пленарне засідання 58 сесії Новоушицької селищної ради. Депутати розглянули та ухвалили рішення з 33 питань порядку денного. Рішенням депутатів внесено зміни до Програми…
Продається нежитлове приміщення
28.03.2024 16:17
Фонд державного майна оголошує аукціон з продажу нежитлового приміщення в Новій Ушиці. Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило…
Передано рації воїну-земляку
27.03.2024 17:33
Сьогодні до селищного голови Анатолія ОЛІЙНИКА завітав військовослужбовець Іван ШЕРЕМЕТ зі своїми рідними. Очільник громади вручив захиснику рації фірми “Моторола”, які необхідні для виконання…