Зупинилося серце Захисника України Сергія Володимировича ПАВЛЕНКА

Чергова втрата… Знову гірка звістка про смерть Захисника із нашої громади…

03 вересня 2024 року в Костопільській центральній районній лікарні Костопільської ради Рівненської області зупинилося серце солдата Сергія Володимировича ПАВЛЕНКА, який отримав поранення під час бойових дій.

Сергій ПАВЛЕНКО народився 19 січня 1988 року в м. Сєвєродонецьк. Навчався у школі, згодом в училищі отримав спеціальність муляра-штукатура. З 2010 року з сім’єю проживав у с. Мала Стружка. Працював на Новоушицькому хлібокомбінаті ТОВ «Агробізнес».

З 2014 р. по 2015 р. захищав Україну в зоні проведення АТО. Згодом Сергій повернувся у Сєвєродонецьк доглядати хвору маму. З травня 2022 року переїхав на Хмельниччину - у Малу Стружку, працював у Хмельницькому.

04 травня 2024 року Сергій ПАВЛЕНКО був призваний на військову службу по мобілізації. Служив у десантно-штурмовому відділенні десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти військової частини, посада - стрілець-снайпер. Сергій отримав поранення під час виконання військового обов’язку.

Без батька залишилися син та донечка... Щиро співчуваємо рідним та близьким Героя. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої людини, Воїна, який мужньо захищав Україну та кожного з нас.

Про час і дату поховання Героя повідомимо пізніше.

Поділитися:
Анатолій Олійник привітав рятувальників з професійним святом
16.09.2024 17:21
Сьогодні, напередодні Дня рятівника, селищний голова Анатолій ОЛІЙНИК привітав рятувальників 16-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у…
Рідним загиблих Героїв вручено посмертні державні нагороди
16.09.2024 13:06
13 вересня у Кам’янець-Подільській районній військовій адміністрацій рідним загиблих Героїв вручено державні нагороди. Відповідно до указів Президента України, за особисту мужність, виявлену у…
У громаді проведено турніри з футзалу та волейболу
16.09.2024 11:59
У суботу з нагоди Дня фізкультури і спорту України у Новоушицькій громаді проведено турніри з футзалу та волейболу. У дитячо-юнацькій спортивній школі в турнірі з футзалу взяли участь 6…