Позачергова сесія (19.12.2016)

Позачергова сесія (19.12.2016)

Рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 19.12.2016 року

  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2016 рік.
  2. Про реорганізацію фельдшерсько-акушерського пункту села Струга в амбулаторію загальної практики сімейної медицини.
  3. Про внесення змін до штатного розпису працівників відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної ради на 2016.
  4. Про внесення змін до додатку 3 програми «Програма військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України на 2016 рік».
  5. Про перейменування дошкільних навчальних закладів, погодження та затвердження їх статутів.
  6. Про надання дозволу на списання майна.
  7. Про затвердження Програми проведення робіт з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів на 2017 рік.
  8. Про порядок утримання кладовищ та функціонування місць поховань на території сіл та селищ, які входять до складу Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  9. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення ФАПу в с. Заборознівці).
  10. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв).
  11. Про надання дозволу ПП Савтику Олександру Володимировичу на передачу в суборенду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  12. Про внесення змін до рішення п’ятнадцятої сесії VІІ скликання Новоушицької селищної ради від 06 лютого 2014 року №43 «Про надання згоди на безоплатне прийняття від ПАТ «Укртрансгаз» житлового будинку , що знаходиться за адресою : смт. Нова Ушиця Хмельницької області , вул.. Гагаріна , будинок 4 «а» в комунальну власність територіальної громади смт. Нова Ушиця ».
  13. Про перейменування топонімічних назв вулиць в населених пунктах Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості).
  15. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості).
  17. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  19. Про передачу земельних ділянок.
  20. Про продаж земельної ділянки.
  21. Різне.

Дата прийняття
19 грудня 2016
Дата публікації
19 грудня 2016
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (19.12.2016)
Детальніше