Позачергова сесія (24.05.2018)

Позачергова сесія (24.05.2018)

Порядок денний

позачергової сесії VІІ скликання від 24.05.2018 року.

  1. Звіт про виконання селищного бюджету за І квартал 2018 року.
  2. Про визначення замовником та одержувачем бюджетних коштів ДП «Хмельницька обласна служба єдиного замовника»
  3. Про затвердження проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування виконання завданьу сфері надання адміністративних послуг
  4. Про затвердження додаткових видів та вартості платних соціальних послуг на 2018 рік.
  5. Про утворення комунальної установи"Інклюзивно-ресурсний центр"Новоушицької селищної ради
  6. Про затвердження статуту.
  7. Про внесення змін до штатного розпису .
  8. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.
  9. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.
  10. Про затвердження бланків єдиного зразка Новоушицької селищної ради.
  11. Про затвердження договорів
  12. Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води води госпрозрахунковим підприємством «Водоканал» для сіл Песець, Заміхів, Отроків, Куча, селища Загродське, які входять до складу Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
  13. Про внесення змін до п.1 та п.2 рішення ІХ сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 13.04.2017 року №25 «Про затвердження структури та переліку штатних посад апарату Новоушицької селищної ради та її виконавчих органів , загальної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2018 рік (із змінами)»
  14. Про внесення змін до штатного розпису працівників Новоушицької селищної ради на 2018 рік.
  15. Про внесення змін до п. 3 рішення VІІ скликання від 13.04.2017 року №2 «Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради та затвердження Положення про нього ».( із змінами).
  16. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 04.07.2017 року №3 «Про затвердження штатного розпису та посадових інструкцій працівників відділу «Центр надання адміністративних послуг»» ( із змінами).
  17. Про встановлення заборони продажу пива 9 крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання ( крім закладів ресторанного господарства ) в межах території Новоушицької селищної ради.
  18. Про створення комунального некомерційного підприємства «Новоушицький центр первинної медико - санітарної допомоги» Новоушицької селищної ради.
  19. Про затвердження передавального акту.
  20. Про затвердження Порядку залучення , розрахунку розміру і використання коштів пайової участі замовників будівництва у розвитку інфраструктури населених пунктів Н селищної ради( Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади )
  21. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення в с. Пилипи-Хребтіївські)
  22. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення в с. Пилипи-Хребтіївські)
  23. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового адмінприміщення колишньої сільської ради в с. Струга)
  24. Про надання дозволу ФОП Самсонюку Сергію Іллічу на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади
  25. Про надання дозволу ФОП Гнатюк Тетяні Миколаївні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади
  26. Про надання дозволу ФОП Данильчуку Сергію Петровичу на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади
  27. Про прийняття на баланс Новоушицької селищної ради майна введеного в експлуатацію та передачу його на баланс ГП "Комунальник"
  28. Про прийняття в комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна
  29. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового підвального приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв)
  30. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (будівля млина)
  31. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (тимчасова споруда)
  32. Про затвердження незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади
  33. Про надання дозволу на внесення змін до погодинного договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади №13 від 05.07.2017 р.
  34. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної ради
  35. Про затвердження ліквідаційних балансів
  36. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади з балансу відділу освіти, молоді та спорту Новоушицької селищної ради на баланс ГП «Комунальник».
  37. Про надання погоджень на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  38. Про надання погоджень на затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  39. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  41. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  42. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  43. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  44. Про розгляд заяв
  45. Різне.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Date of adoption
24 May 2018
Publish date
24 May 2018
Convocation
VII скликання
Session
позачергова (24.05.2018)
More