Позачергова сесія (14.09.2018)

Позачергова сесія (14.09.2018)

Порядок денний позачергової сесії VII скликання від 14.09.2018 року.

1. Про припинення шляхом ліквідації комунального закладу «Малостружківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Новоушицької селищної ради Хмельницької області.
2. Про затвердження статутів навчальних закладів.

Додатки.
3. Про затвердження Положення «Про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, закладу дошкільної освіти, закладу позашкільної освіти».
4. Про затвердження мережі та штатних нормативів закладів та установ освіти Новоушицької ОТГ на 2018/2019 навчальний рік.

Додаток
5. Про затвердження розміру плати за навчання учнів дитячої музичної школи.
6. Про внесення змін до штатного розпису будинку культури і мистецтв та музею.
7. Про внесення змін до Програми діяльності районної спілки ветеранів АТО на 2018-2020 роки.
8. Про затвердження фінансового плану на 2019 рік комунального некомерційного підприємства «Новоушицький центр ПМСД» Новоушицької селищної ради.

Додатки
9. Про погодження штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Новоушицький центр ПМСД» Новоушицької селищної ради.
10. Про преміювання головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоушицької селищної ради.
11. Про внесення змін до п.3 рішення ІІІ сесії Новоушицької селищної ради VІI скликання від 31 травня 2016 року №33 «Про вступ до асоціації об’єднаних громад Хмельницької області» .
12. Про затвердження детальних планів територій.
13. Про затвердження договорів.
14. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв).
15. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення склад-гаража в с. Струга).
16. Про затвердження незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади .
17. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частину приміщення другого поверху гуртожитку).
18. Про надання дозволу відділу освіти молоді та спорту Новоушицької селищної ради на передачу майна Акціонерному товариству «Хмельницьобленерго».
19. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частину нежитлового приміщення колишньої швейної майстерні).
20. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ф.С.Бацури).
21. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП “Комунальник”

Додаток
22. Про прийняття в комунальну власність Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна.

Додаток
23. Про внесення змін до рішень позачергової сесії Нооушицької селищної ради VІI скликання від 23.06.2017 року №11 та №12.
24. Про внесення змін до Програми будівництва, ремонту та утримання комунальних доріг Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік
25. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіального утворення смт. Нова Ушиця.
26. Про надання погоджень на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
27. Про надання погоджень на затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
28. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
30. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
31. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
32. Про припинення права користування земельними ділянками.
33. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
34. Про надання земельної ділянки в оренду.
35. Про прийняття в комунальну власність земельної ділянки.
36. Про розгляд депутатського звернення.
37. Різне.

Дата прийняття
14 вересня 2018
Дата публікації
14 вересня 2018
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (14.09.2018)
Детальніше