Позачергова сесія (16.11.2017)

Позачергова сесія (16.11.2017)

Порядок денний позачергової сесії селищної ради VІІ скликання

від 16 листопада 2017 року .

1. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2017 року.

2. Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.

3. Про розробку Стратегічного плану розвитку Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади.

4. Про надання дозволу відділу освіти молоді та спорту Новоушицької селищної ради на реалізацію шиферу.

5. Про внесення змін до Програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України на 2017 рік.

6. Про надання дозволу відділу культури ,туризму та з питань засобів масової інформації на списання матеріальних цінностей .

7. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку селища та сіл територіальної громади на 2017 рік.

8. Про внесення змін до комплексної Програми забезпечення функціонування та розвитку водопровідних та каналізаційних господарств на території Новоушицької селищної територіальної громади на 2017 рік.

9. Про внесення змін до Програми благоустрою селища та сіл Новоушицької об'єднаної територіальної громади на 2017 рік.

10. Про внесення змін до Програми будівництва, ремонту та утримання доріг комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2017 рік.

11. Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади ГП «Комунальник» на 2017 рік.

12. Про затвердження Програми забезпечення функціонування водопровідно - кананалізаційного господарства ГП «Водоканал» на 2017 рік.

13. Про затвердження Програми проведення робіт з нормативно грошової оцінки земель населених пунктів Новоушицької селищної ради та розроблення землевпорядної документації на 2017-2022 роки.

14. Про затвердження детального плану території забудови земельної ділянки приватної власності, яка знаходиться за адресою вул.. Подільська,32 смт. Нова Ушиця Хмельницької області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

15. Про подання декларації осіб , уповноважених на виконання функції місцевого самоврядування

16. Про внесення змін до рішення сесії.

17. Про внесення змін до рішення сесії.

18. Про затвердження договорів.

19. Про надання дозволу ФОП Гвоздецькій Неонілі Станіславівні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади.

20. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади ( частина нежитлового приміщення сільського будинку культури в с. Березівка Новоушицького району Хмельницької області.

21. Про прийняття в комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради газопроводу середнього тиску.

22. Про визнання житлової нерухомості непридатною для проживання , у тому числі у зв'язку з аварійним станом.

23. Про внесення змін в рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 01.06.2017 року №21 «Про надання згоди на отримання безоплатно у комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної громади в особі Новоушицької селищної ради майна, що перебуває на балансі Новоушицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області та є об'єктом права державної власності.»

24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

26. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

27. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

28. Про розірвання договору оренди землі.

29. Про затвердження розпоряджень селищного голови .

30. Про погодження внесення змін до назви Програми розвитку медико-санітарної допомоги Новоушицької ОТГ на 2017-2020 роки

31. Різне.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Дата прийняття
16 листопада 2017
Дата публікації
16 листопада 2017
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (16.11.2017)
Детальніше