XV сесія (17.10.2019)

XV сесія (17.10.2019)

Порядок денний ХV сесії VІІ скликання
від 17.10.2019 року

1. Про затвердження символіки (прапор) та опису прапора територіальних громад сіл, селищ Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади)

Додаток
2. Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) в межах території Новоушицької селищної ради
3. Про утворення віддаленого робочого місця адміністратора відділення «Центру надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.
4. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення павільйона - роздягальні Новоушицької ДЮСШ)
5. Про надання дозволу відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної ради на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
6. Про надання дозволу Аварійно-рятувальному загону спеціального призначення Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
7. Про надання дозволу ФОП Самсонович Інні Анатоліївні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
8. Про передачу майна з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП “Комунальник”
9. Про прийняття в комунальну власність Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна
10. Про затвердження незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
11. Про затвердження договорів
12. Про затвердження Порядку списання об'єктів права

Додаток
13. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність .
14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок .
15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
17. Про передачу земельних ділянок в оренду.
18. Про розгляд заяв
19. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення.
20. Про припинення права користування земельними ділянками
21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.
22. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду
23. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
24. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельних ділянок.
25. Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості)
26. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок
27. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) не витребуваних земельних часток (паїв).
28. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу КНП «Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоушицької селищної ради на баланс Новоушицької селищної ради
29. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (нежитлове приміщення в смт. Нова Ушиця)
30. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового адмінприміщення колишньої сільської ради в с. Струга)
31. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення сільського клубу в с. Любомирівка)
32. Про скасування рішення сесії.
33. Про внесення змін до штатного розпису працівників відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації та затвердження штатного розпису працівників відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної ради.
34. Різне

Результати поіменного голосування

Дата прийняття
17 жовтня 2019
Дата публікації
17 жовтня 2019
Скликання
VII скликання
Сесія
XV (17.10.2019)
Детальніше