XI сесія (03.07.2018)

XI сесія (03.07.2018)

Порядок денний одинадцятої сесії селищної ради 03.07.2018

1. Про визнання повноважень депутатів Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади).

2. Про визнання повноважень старост старостинських округів Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади).

3. Про внесення змін по п.2 рішення І сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 24.11.2015 року №7 «Про утворення і затвердження постійних комісій та обрання їх персонального складу» (із змінами).
4. Про внесення змін рішення І сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 17.12.2015 року №53 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (із змінами).
5. Про виготовлення номерних печаток для довідок старостам старостинських округів Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади).
6. Про виготовлення номерних гербових печаток для старост старостинських округів Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади).
7. Передача печаток старостам старостинських округів Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади).
8. Про покладання на старост старостинських округів Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади).
9. Про покладання на старост старостинських округів Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади) обов’язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану, реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання, вчинення дій щодо ведення військового та господарського обліку.
10. Про внесення змін до додатку 1, затвердженого рішенням ІХ сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 22.12.2017 року №30 «Про затвердження штатного розпису працівників Новоушицької селищної ради на 2018 рік» (із змінами). Додаток 1.
11. Про внесення змін до лічильної комісії.
12. Про ліквідацію Іванковецького дошкільного навчального закладу "Сонечко" Новоушицької селищної ради Хмельницької області.
13. Про затвердження Програми підтримки Новоушицького відділення Кам’янець-Подільської ОДПІ ГУ ДФС у Хмельницькій області щодо облаштування сервісного центру обслуговування на 2018 рік.
14. Про затвердження змін до програми покращення надання медичної допомоги хворим, які потребують гемодіалізу на 2018 рік.
15. Про підвищення суми фінансування обідів в дошкільних навчальних закладах Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади).
16. Про надання згоди на безоплатне отримання друкованої продукції Національної Академії педагогічних Наук України.
17. Про затвердження видів і вартості платних соціальних послуг, які будуть надаватись Новоушицьким територіальним центром громадянам на території Новоушицького району. Додаток 1.
18. Про затвердження Положення про Порядок визначення розмірів орендної плати при укладенні договорів оренди землі на території Новоушицької ОТГ.
19. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 23.06.2017 року №11 та 12.
20. Про затвердження договорів.
21. Про надання дозволу ФОП Мельнику Юрію Григоровичу на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
22. Прийняття в комунальну власність Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна.
23. Про затвердження незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
24. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП “Комунальник”.
25. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового адмінприміщення колишньої сільської ради в с. Струга).
26. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового будинку-комплексу в с. Глибівка).
27. Про надання погоджень на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
28. Про надання погоджень на затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
31. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок
32. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
33. Про припинення права користування земельними ділянками.
34. Про розірвання договору оренди.
35. Про передачу земельної ділянки в оренду.
36. Розгляд заяв
37. Різне. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Document number
11
Date of adoption
03 July 2018
Publish date
03 July 2018
Convocation
VII скликання
Session
XI (03.07.2018)
More