Позачергова сесія (05.09.2019)

Позачергова сесія (05.09.2019)

Порядок денний позачергової сесії VІІ скликання
від 05.09.2019 року

1. Про надання попередньої згоди на прийняття майна із спільної власності територіальних громад Новоушицького району до комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради
2. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг” Новоушицької селищної ради.
3. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних
послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.
4. Про затвердження Правил утримання собак, котів і хижих тварин громадянами, підприємствами, установами, організаціями на території Новоушицької селищної ради (об’єднаної територіальної громади)
5. Про дострокове припинення повноважень старости Песецького старостинського округу та звільнення старости Лапчука О.О.
6. Про внесення змін до п.2 та додатку рішення I сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 17.12.2015 року №53 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (із змінами)
7. Про внесення змін до додатку та п.2 рішення XII сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 21 грудня 2018 року №30 «Про затвердження структури та переліку штатних посад апарату Новоушицької селищної ради та її виконавчих органів, загальної чисельності апарату Новоушицької селищної ради та її виконавчих органів на 2019 рік»
8. Про внесення змін до рішення сесії

Додаток
9. Про внесення змін до Програми фінансування ліквідації сільських виборчих комісій сільських рад, які увійшли до складу Новоушицької селищної ради, на 2019 рік
10. Про затвердження «Програми щодо запобігання та протидії насильству та насильству за ознакою статті на 2019-2023 роки.»
11. Про затвердження «Програми підвищення якості обслуговування платників та розвитку інформаційної мережі Новоушицької ДПІ Дунаєвецького управління ГУ ДФС у Хмельницькій області на 2019 рік»
12. Про внесення змін до Програми розвитку охорони здоров’я Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади 2017-2020 роки.
13. Про затвердження фінансового плану на 2020 рік Комунального некомерційного підприємства «Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоушицької селищної ради.

Додаток
14. Про затвердження звіту про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року.

Додаток
15.Про внесення змін до бюджету об’єднаної територіальної громади на 2019 рік

Додаток
16.Про надання дозволу ТОВ «Агро-Дністер» на продовження терміну дії договорів оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
17. Про надання дозволу приватному підприємству «Дживальдіс» на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
18. Про надання дозволу ФОП Муляру Миколі Володимировичу на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
19. Про передачу майна з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП «Комунальник»
20. Про передачу на реалізацію шляхом проведення електроних торгів земельних ділянок комунальної власності.20. Про передачу на реалізацію шляхом проведення електроних торгів земельних ділянок комунальної власності.
21. Про затвердження Порядку проведення електроних земельних торгів з реалізації земельних ділянок комунальної власності або прав на них.21. Про затвердження Порядку проведення електроних земельних торгів з реалізації земельних ділянок комунальної власності або прав на них.
22. Про проведення нормативної грошової оцінки земель населеного пункту Песець.
23.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність .
24. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок .
25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
27. Про передачу земельних ділянок в оренду.
28. Про розгляд заяв.
29.Про перейменування вулиці та затвердження назви провулку.
30. Про виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості).
31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
32. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (намісцевості)
33. Про затвердження «Програми утримання майна комунальної власності Новоушицької селищної ради на 2019 рік.»

Додаток
34.Про ліквідацію Заборозновецького дошкільного навчального закладу "Казка" Новоушицької селищної ради Хмельницької області.Новоушицької селищної ради Хмельницької області.
35. Про ліквідацію Новогутянського дошкільного навчального закладу "Сонечко" Новоушицької селищної ради Хмельницької області.Новоушицької селищної ради Хмельницької області.
36. Про затвердження мережі та штатних нормативів закладів та установ освіти Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019/2020 навчальний рік.

Додаток
37. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади ( автобус)
38.Різне

Результати поіменного

голосування

Дата прийняття
05 вересня 2019
Дата публікації
05 вересня 2019
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (05.09.2019)
Детальніше