ІX сесія (22.12.2017)

ІX сесія (22.12.2017)

Порядок денний

ІX сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання

від 22 грудня 2017 року.

1. Про затвердження Програми надання пільг окремим категоріям громадян з послуг зв'язку на 2018 рік

2. Про затвердження Програми забезпечення безоплатного перевезення пільгових категорій населення у Новоушицькому районі в 2018 році»

3. Про затвердження Програми соціального захисту населення на території Новоушицької селищної ради на 2018 рік

4. Про затвердження Програми військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України на 2018-2019 роки.

5. Про затвердження Програми діяльності районної громадської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» на 2018-2019 роки

6. Про затвердження програми діяльності районної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) на 2018-2019 роки.

7. Про затвердження Програми забезпечення функціонування Новоушицького Трудового архіву на 2018 - 2020 роки

8. Про затвердження Положення про надання матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями або членів їх сімей до Новоушицької селищної ради

9. Про затвердження програми діяльності районної ради організації ветеранів на 2018-2019 роки.

10. Про затвердження Програми покращення надання медичної допомоги хворим, які потребують гемодіалізу на 2017 рік.

11. Про внесення змін до Програми «Шкільний автобус» Новоушицької селищної ради на 2017-2018 роки.

12. Про затвердження Програми діяльності районної спілки учасників АТО на 2018-2020 роки.

13. Про затвердження штатного розпису КУ « Новоушицький центр ПМСД» на 2018 рік

14. Про затвердження штатного розпису відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації на 2018 рік.

15. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Новоушицької селищної територіальної громади на 2018 рік.

16. Про затвердження Комплексної цільової Програми розвитку житлово комунального господарства Новоушицької ОТГ на 2018 рік.

17. Про затвердження Програми будівництва, ремонту та утримання доріг загального користування державного значення , загального користування місцевого значення , загального користування місцевого значення Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2018 рік.

18. Про затвердження Програми будівництва ремонту та утримання комунальних доріг Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2018 рік.

19. Про погодження Програми охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік.

20. Про селищний бюджет на 2018 рік.

21. Про внесення змін до п.3 рішення VІІ сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 13.04.2017 року №2 «Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради та затвердження Положення про нього» ( Із змінами, внесеними згідно із рішенням позачергової сесії №1 від 04.07.2017 року.)

22. Про внесення змін до рішення позачергової сесії новоушицької селищної рад VІІ скликання від 04.07.2017 року №3 «Про затвердження штатного розпису та посадових інструкцій працівників відділу «Центр надання адміністративних послуг»».

23. Про утворення та затвердження складу комісії з вивчення питання щодо реорганізації шляхом перетворення комунальної установи «Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги» в комунальне некомерційне підприємство « Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги».

24. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.

25. Про затвердження структури та переліку штатних посад апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2018 рік.

26. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 25.12.2015 року №20 «Про утворення відділів Новоушицької селищної ради та затвердження Положень про утворенні відділи»

27. Про затвердження договорів.

28. Про створення виконавчого органу Новоушицької селищної ради, затвердження стуктури, переліку штатних посад та положення про нього.

29. Про встановлення (здійснення) попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти

30. Про затвердження штатного розпису працівників Новоушицької селищної ради на 2018 рік.

31. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового напівпідвального приміщення сільського клубу)

32. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового напівпідвального приміщення сільського клубу)

33. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина приміщення Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ф.С.Бацури)

34. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового підвального приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв)

35. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина другого поверху нежитлового приміщення в с. Балабанівка)

36. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (нежитлового приміщення насосної станції в с. Гута-Глібівська)

37. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового напівпідвального приміщення сільського клубу)

38. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (підвальне приміщення пожежного депо)

39. Про надання дозволу КП Новоушицька центральна районна аптека № 20 на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади

40. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП "Комунальник"

41. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП "Водоканал"

42. Про затвердження протоколу проведення біржового аукціону.

43. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

45. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

46. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

47. Про передачу земельної ділянки в оренду.

48. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

49. Про припинення права користування земельними ділянками.

50. Про встановлення особистого строкового сервітуту.

51. Про затвердження розпоряджень селищного голови.

52. Різне.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Номер документа
9
Дата прийняття
22 грудня 2017
Дата публікації
22 грудня 2017
Скликання
VII скликання
Сесія
IX (22.12.2017)
Детальніше