Позачергова сесія (02.08.2018)

Позачергова сесія (02.08.2018)

Порядок денний позачергової сесії VII скликання від 02.08.2018 року.

1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ “Центр надання адміністративних послуг” Новоушицької селищної ради.
2. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.
3. Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води госпрозрахунковим підприємством «Водоканал» для смт Нова Ушиця, сіл Філянівка, Каскада, які входять до складу Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
4. Про внесення змін до п.1 рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІI скликання від 24 червня 2016 року №34 «Про затвердження складу адміністративних комісій при виконавчому комітеті Новоушицької селищної ради та Положення про них» (із змінами).
5. Про перепрофілювання навчальних закладів.
6. Про внесення змін та затвердження штатного розпису фахівців комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новоушицької селищної ради
7. Про затвердження Програми « Медико - соціальне забезпечення пільгових та соціально незахищених верст населення Новоушицької об’єднаної територіальної громади на 2018-2019 роки»
8. Про затвердження Програми «Розвитку охорони здоров’я Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади 2017-2020 роки»
9. Про затвердження Порядку складання затвердження та контролю виконання фінансового плану КНП «Новоушицький центр ПМСД» Новоушицької селищної ради.
10. Про внесення змін до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства Новоушицької ОТГ на 2018 рік .
11. Про внесення змін до Програми будівництва, ремонту та утримання комунальних доріг Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік
12. Про розгляд депутатських звернень.
13. Звіт про виконання селищного бюджету за 1 півріччя 2018 року.

Додатки.
14. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

Додатки.
15. Про затвердження Положення про Порядок визначення розмірів орендної плати при укладанні договорів оренди землі на території Новоушицької ОТГ
16.Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв)
17. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення склад-гаража в с. Струга)
18. Про надання дозволу ФОП Гарниць Володимиру Михайловичу на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
19. Про надання дозволу ФОП Підлісному Вадиму Володимировичу на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
20. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення в с. Пилипи-Хребтіївські)
21. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення в с. Пилипи-Хребтіївські)
22. Про затвердження незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади
23. Про дострокове припинення договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина другого поверху нежитлового приміщення)
24. Про прийняття в комунальну власність Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна
25. Про надання дозволу на списання майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади .
26. Про надання погоджень на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
27.Про надання погоджень на затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
28.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
30. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок
31 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
32.Про припинення права користування земельними ділянками.
33.Розгляд заяв.
34.Різне.

Результати

відкритого поіменого голосування депутатів Новоушицької селищної ради

по питаннях порядку денного

Дата прийняття
02 серпня 2018
Дата публікації
02 серпня 2018
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (02.08.2018)
Детальніше