Позачергова сесія (20.10.2016)

Позачергова сесія (20.10.2016)

Порядок денний позачергової сесії Новоушицької селищної ради VIIскликання

від 20.10.2016 року

  1. Про вирішення заяв.
  2. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2016 рік.
  3. Про відкриття маршруту руху шкільного автобуса.
  4. Про внесення змін до штатного розпису КУ «Новоушицького ПМСД».
  5. Про внесення змін до селищного бюджету на 2016 рік.
  6. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення підвального приміщення Новоушицького будинку культури і мистецтв).
  7. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина першого поверху приміщення гуртожитку с. Мала Стружка).
  8. Про надання дозволу ПП Самсонович Інні Анатоліївні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  9. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
  10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  12. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  13. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  14. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  16. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  18. Про дозвіл на викуп та виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
  19. Про затвердження контрактів, договорів, протоколів засідання конкурсної комісії з надання в оренду майна, договорів оренди та додаткових угод до договорів оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.
  20. Про внесення змін до рішення позачергової сесії VII скликання від 18.03.2016 року № 9 «Про надання послуг з державної реєстрації Новоушицької селищної ради».
  21. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 25.12.2015 року № 24 «Про затвердження структури та переліку штатних посад апарату Новоушицької селищної ради та її виконавчих органів, загальної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2016 рік».
  22. Різне.
Дата прийняття
20 жовтня 2016
Дата публікації
20 жовтня 2016
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (20.10.2016)
Детальніше