X сесія (20.03.2018)

X сесія (20.03.2018)

Порядок денний

X сесії Новоушицької селищної 20 березня 2018 року

1. Звіт селищного голови Московчука Олега Васильовича «Про підсумки роботи виконавчого комітету » за 2017 рік. Презентація

2. Звіт про виконання Програми благоустрою селища та сіл Новоушицької об'єднаної територіальної громади за 2017рік.

3. Звіт про виконання Програми будівництва, ремонту та утримання доріг комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади за 2017 рік.

4. Звіт про виконання Програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення (територіальні автомобільні дороги) на 2016-2018 роки на території Новоушицької об'єднаної територіальної громади за 2017 рік.

5. Звіт про використання коштів субвенції на розвиток інфраструктури Новоушицької селищної територіальної громади за 2017 рік.

6.Про внесення змін Програми соціально-економічного розвитку Новоушицької селищної територіальної громади на 2018 рік.

7. Про реорганізації Новоушицького централізованої бібліотечної системи шляхом закриття бібліотек сіл: Бучая, Глибочок, Жабинці, Ставчани , Отроків, Щербівці.

8. Про внесення змін до штатного розпису працівників відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації та затвердження штатного розпису працівників відділу культури , туризму та з питань засобів масової інформації новоушицької селищної ради.

9.Про внесення змін до Програми діяльності районної спілки учасників АТО на 2018-2020 роки

10. Про внесення змін до Програми розвитку охорони здоров'я Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки.

11.Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень та злочинності на території Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2016-2020 роки.

12. Про затвердження Програми військово-патріотичного виховання , підготовки молоді до служби та сприяння у забезпеченні призову на військову службу в Збройних Силах України на 2018-2019 роки.

13. Про затвердження видів і вартості платних соціальних послуг, які будуть надаватись Новоушицьким територіальним центром громадянам на території Новоушицького району.

14. Про затвердження штатного розпису Струзької ЗОШ І-ІІІ ступенів ,Струзького ДНЗ «Малятко» та будинку дитячої творчості Новоушицької селищної ради.

15. Про затвердження змін до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства Новоушицької ОТГ на 2018 рік

16. Про затвердження змін до Програми будівництва, ремонту та утримання комунальних доріг загального користування державного значення загального користування місцевого значення Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2018 рік

17. Про затвердження внесення змін до Програми будівництва, ремонту та утримання комунальних доріг Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2018 рік

18. Про надання погоджень.

19. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

20. Про призначення перших виборів старост сіл , селища Новоушицької селищної територіальної громади.

21. Про внесення змін до рішення сесії.

22. Про внесення змін до рішення сесії

23. Про затвердження Переліку адміністративних послуг , які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.

24. Про затвердження договорів.

25. Про затвердження інформаційних та технологічних карток , адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Новоушицької селищної ради.»

26. Про надання дозволу ФОП Авіловій Аліні Миколаївні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади

27. Про затвердження незалежної оцінки майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення в с. Пилипи-Хребтіївські)

28. Про прийняття на баланс Новоушицької селищної ради майна введеного в експлуатацію та передачу його на баланс ГП "Комунальник"

29. Про прийняття у комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна.

30. Про затвердження Програми придбання в комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади об'єктів нерухомого майна.

31. Про розгляд заяв.

32. Про внесення змін до штатного розпису.

33.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

35. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

36. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

37. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

38. Про затвердження графіку роботи відділу "Центр надання адміністративних послуг" Новоушицької селищної ради

39.Різне.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Document number
10
Date of adoption
20 March 2018
Publish date
20 March 2018
Convocation
VII скликання
Session
X (20.03.2018)
More