Позачергова сесія (23.06.2017)

Позачергова сесія (23.06.2017)

Порядок денний позачергової сесії селищної ради VІІ скликання,

яка відбудеться 23 червня 2017 року.

1. Про внесення змін до Програми покращення надання медичної допомоги хворим, які потребують гемодіалізу на 2017 рік.

2. Про внесення змін до Програми соціального захисту учасників антитерористичної операції – жителів Новоушицької селищної ради на 2017 рік.

3. Про внесення змін до Програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Новоушицькій селищній об’єднаній територіальній громаді на 2016-2020 роки.

4. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку селища та сіл територіальної громади на 2017 рік.

5. Про внесення змін до комплексної Програми забезпечення функціонування та розвитку водопровідних та каналізаційних господарств на території Новоушицької селищної територіальної громади на 2017 рік.

6. Про внесення змін до Програми благоустрою селища та сіл Новоушицької об'єднаної

територіальної громади на 2017 рік.

7. Про внесення змін до Програми розвитку автомобільних доріг загального

користування місцевого значення на території Новоушицької

об’єднаної територіальної громади на 2016-2017 роки.

8.Про внесення змін до Програми “Фінансова підтримка госпрозрахункового підприємства “Водоканал” селища Нова Ушиця на 2017 рік”.

9. Про внесення змін до рішення сесії.

10. Про внесення змін до селищного бюджету. Додаток

11. Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на 2018 рік на території смт Нова Ушиця, яка входить до складу Новоушицької селищної

об’єднаної територіальної громади.

12. Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на 2018 рік на території сіл Каскада, Філянівка, Шебутинці, Березівка, Браїлівка, Іванівка, Цівківці, Загоряни, Бучая, Маціорськ, Нова Гута, Рудківці, Вільховець, Гута-Глібівська, Джуржівка, Миржіївка, Новий Глібів, Слобода, Глібів, Виселок, Жабинці, Заміхів, Івашківці, Глибочок, Капустяни, Шелестяни, Косиківці, Глибівка, Мала Щурка, Куражин, Куча, Балабанівка, Щербівці,Мала Стружка, Антонівка, Кружківці, Тимків, Хворосна, Отроків,Песець, Заборознівці, Пилипківці, Іванківці, Соколівка, Хребтіїв, Пилипи-Хребтіївські, Любомирівка, Слобідка, Стара Гута, Ставчани, Струга та селища Загродське, які входять до складу Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади .

13. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 23.12.2016 року 27 «Про затвердження структури та переліку штатних посад апарату Новоушицької селищної ради та її виконавчих органів, загальної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2017 рік.

14. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 25.12.2015 року №20 «Про утворення відділів Новоушицької селищної ради та затвердження Положень про утворені відділи»

15. Про затвердження договорів.

16. Про внесеня змін до штатного розпису працівників Новоушицької селищної ради на 2017 рік. Додаток

17. Про надання дозволу Державному навчальному закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти» на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади

18. Про надання дозволу ФОП Дашкевич Софії Дмитрівні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади

19. Про надання дозволу на внесення змін до погодинного договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого) майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади №18 від 12.09.2016 р.

20. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (нежитлове приміщення роздягальні Новоушицької дитячо-юнацької спортивної школи).

21. Про надання дозволу на розроблення технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) .

22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

23. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок .

24. Про припинення права користування земельною ділянкою.

25. Про скасування рішення селищної ради.

26. Про надання матеріальної допомоги селищному голові Московчуку О.В.

27. Про затвердження розпоряджень .

28. Різне.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Дата прийняття
23 червня 2017
Дата публікації
23 червня 2017
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (23.06.2017)
Детальніше