Позачергова сесія (16.03.2017)

Позачергова сесія (16.03.2017)

Порядок денний позачергової сесії селищної ради VІІ скликання,

яка відбудеться 16 березня 2017 року.

1. Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за 2016 рік.

2. Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.

3. Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Новоушицької об'єднаної територіальної громади 2017-2020 роки.

4. Про затвердження Програми “Надання пільг окремим категоріям громадян з послуг зв’язку на 2017 рік.».

5. Про надання згоди на закриття бібліотечних пунктів,клубів – бібліотек, бібліотек.

6. Про затвердження комплексної програми використання трирівневої моделі у профілактиці правопорушень серед неповнолітнього населення на території Новоушицького району на 2017 – 2020 роки

7. Про затвердження Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги,за досягнення в спортивній,культурній,освітній сферах,проведення святкових концертів, спортивних змагань,здійснення інших культурно-розважальних заходів на 2017-2018 роки.

8. Про затвердження Положення про надання матеріальної допомоги громадянам за їх особистими зверненнями або членів їх сімей до Новоушицької селищної ради.

9. Про внесення змін до штатного розпису працівників відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації на 2017 рік.

10. Про внесення змін до Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016 2018 роки.

11. Про затвердження цільової соціальної програми профілактики, діагностики та лікування рідкісних (орфанних) хвороб на 2017 - 2019 роки.

12. Про затвердження Програми розвитку донорства крові, її компонентів

та виготовлення препаратів з них на 2017- 2018 роки.

13. Про внесення змін до рішень сесій Новоушицькоїх селищної ради.

14. Про затвердження видів і вартості платних послуг, які будуть надаватисяНовоушицьким територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг). на території району.

15. Про внесення змін до Статуту Новоушицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затвердженого рішенням позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 29.12.2015 року №1 «Про перейменування бюджетних установ та затвердження статутів у новій редакції».

16. Про внесення змін до Положення про відділення служб для сім’ї, дітей та молоді Новоушицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затвердженого рішенням позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 18.03.2016 року №12.

17. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку селища та сіл територіальної громади на 2017 рік.

18. Про внесення змін в Програму будівництва, ремонту та утримання доріг комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2017 рік.

19. Про затвердження комплексної програми забезпечення функціонування та розвитку водопровідних та каналізаційних господарств на території Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2017 рік.

20.Про внесення змін до Програми “Запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Новоушицькій селищній обєднаній територіальній громаді на 2016-2019 роки”.

21. Про затвердження розрахунку розміру заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2017 рік.

22. Про передачу об’єктів введених в експлуатацію на ГП «Комунальник».

23. Звіт про використання коштів субвенції на розвиток інфраструктури Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади за 2016 рік.

24. Про створення громадських пасовищ.

25. Про затвердження Програми щодо розроблення документацій із землеустрою на земельні ділянки під адміністративними будівлями, установами та організаціями комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 рр.

26. Про внесення змін в рішення VI сесії Новоушицької селищної ради VII скликання від 30. 01.2017 р. № 9 «Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення сільського клубу в с. Глибівка)».

27. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення ФАПу в с. Заборознівці).

28. Про надання згоди на отримання безоплатно у комунальну власність Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна, що перебуває на балансі Управління житлово-комунального господарства Хмельницької обласної державної адміністрації та є об’єктом права державної власності.

29.Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (нежитлове підвальне приміщення Івашковецького сільського будинку культури).

30. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина приміщення фізкультурно-оздоровчого комплексу Новоушицької ДЮСШ).

31. Про надання дозволу ФОП Чичановській Валентині Петрівні на продовження терміну дії договору оренди майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.

32. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу Новоушицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на баланс КУ «Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги».

33. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу Відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Новоушицької селищної ради на баланс КУ «Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги».

34. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс КУ «Новоушицький центр первинної медико-санітарної допомоги».

35. Про затвердження незалежних оцінок майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.

36. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади (частина нежитлового приміщення колишньої школи №1 в с. Ставчани).

37. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП «Комунальник»

38. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VII

скликання від 18.03.2016 року №9 «Про надання послуг з державної реєстрації у Новоушицькій селищній раді»

39. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 25.12.2015 року №20 «Про утворення відділів Новоушицької селищної ради та затвердження Положень про утворенні відділи».

40. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 23.12.2016 року №27 «Про затвердження структури та переліку штатних посад апарату Новоушицької селищної ради її виконавчих органів загальної чисельності апарату селищної ради таї її виконавчих органів на 2017 рік.»

41. Про надання комунальному підприємству ГП «Комунальник» функцій ритуальної служби на території Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади.

42. Про внесення змін до рішення позачергової сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 25.12.2015 року №22«Про утворення виконавчого органу Новоушицької селищної ради та затвердження положення про нього»

43. Про затвердження договорів .

44. Про внесення змін до рішення VІ сесії Новоушицької селищної ради VІІ скликання від 30.01.2017 року №5 «Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на 2017 рік на території смт. Нова Ушиця, яка входить до складу Новоушицької селищної об’єднаної територіальної громади».

45. Про затвердження меморандуму.

46. Про внесення змін до штатного розпису Новоушицької селищної ради.

47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

49. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

50. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок .

51. Про припинення права користування земельними ділянками.

52. Про внесення змін до рішення сесії

53. Про надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

54. Про затвердження розпоряджень селищного голови .

55. Про мирне врегулювання суспільно-політичної ситуації, що склалася в Україні.

56. Про розгляд депутатських звернень.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Дата прийняття
16 березня 2017
Дата публікації
16 березня 2017
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (16.03.2017)
Детальніше