Позачергова сесія (01.06.2017)

Позачергова сесія (01.06.2017)

Порядок денний позачергової сесії селищної ради VІІ скликання,

яка відбудеться 1 червня 2017 року.

1. Про внесення змін до Програми розвитку медико-санітарної допомоги Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади 2017-2020 роки.
2. Про внесення змін до програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2018 роки
3. Про затвердження в новій редакції Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги,за досягнення в спортивній,культурній,освітній сферах,
проведення культурно-масових заходів,святкових концертів, спортивних змагань,
фестивалів, здійснення інших культурно-розважальних, пізнавальних та інших заходів
на 2017-2018 роки.
4. Про внесення змін до штатного розпису працівників Новоушицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на 2017 рік.
5. Про надання Новоушицькій селищній радідозволу на списання майна.
6. Про збільшення вартості харчування дітей в дошкільних навчальних закладах у літній оздоровчий період.
7. Про внесення змін до заходів Програми соціально-економічного розвитку селища та сіл територіальної громади на 2017 рік.
8. Про внесення змін до комплексної Програми забезпечення функціонування та розвитку водопровідних та каналізаційних господарств на території Новоушицької селищної територіальної громади на 2017 рік. та сіл територіальної громади на 2017 рік.
9. Про внесення змін до Програми будівництва , ремонту та утримання доріг комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2017 рік.
10. Про внесення змін до Програми благоустрою селища та сіл Новоушицької об'єднаної територіальної громади на 2017рік.
11. Про внесення змін до Програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2016-2017 роки.
12. Про внесення змін до Програми "Фінансова підтримка госпрозрахункового підприємства "Водоканал" Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади на 2017 рік".
13. Про передачу функції замовника на завершення будівництва водогону с.Браїлівка смт.Нова Ушиця службі єдиного замовника в Хмельницькій області.
14. Про внесення змін до Програми проведення робіт з нормативно-грошової оцінки земель населених пунктів Новоушицької селищної ради на 2017 рік.
15. Про створення громадських пасовищ.
16. Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.
17. Про визнання майна безхазяйним.
18. Про надання дозволу на передачу в оренду майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади(нежитлове приміщення навчального корпусу №1)
19. Про надання дозволу на внесення змін до погодинного договору оренди індивідуально визначенного (нерухомого ) майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади№19 від 10.10.2016 року.
20. Про надання дозволу ФОП Катричук Тетяні Іванівні на передачу в суборенду майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади
21. Про надання згоди на отримання безоплатно у комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна, що перебуває на балансі Новоушицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області та є об'єктом права державної власності
22. Про надання згоди на отримання безоплатно у комунальну власність Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади в особі Новоушицької селищної ради майна, що перебуває на балансі Державної фінансової інспекції в Хмельницькій області, Новоушицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області, Державної фісальної служби України, Новоушицького районного центру зайнятості та є об'єктом права державної власності
23. Про передачу майна комунальної власності Новоушицької селищної об'єднаної територіальної громади з балансу Новоушицької селищної ради на баланс ГП «Комунальник»
24. Про затвердження договорів
25. Про внесення змін до рішень сесій Новоушицької селищної ради .
26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
28. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
29. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок
30. Про припинення права користування земельною ділянкою.
31. Про продаж земельної ділянки
32. Про розірвання договору оренди земельної ділянки.
33. Про передачу в оренду земельних ділянок.
34. Про продовження терміну дії договору оренди землі.
35. Про виготовлення експертно- грошової оцінки земельної ділянки.
36. Про уточнення назви вулиці в смт.Нова Ушиця.
37. Про затвердження розпорядження селищного голови
38. Різне.

Результати
відкритого поіменного голосування депутатів Новоушицької селищної ради
по питаннях порядку денного

Дата прийняття
01 червня 2017
Дата публікації
01 червня 2017
Скликання
VII скликання
Сесія
позачергова (01.06.2017)
Детальніше